top of page

Vacature ervaren goudsmid

Binnen ons team is momenteel plaats voor een goed gekwalificeerde goudsmid.

Dit ga je doen 

In het atelier maak jij de meest uiteenlopende sieraden van onder andere goud, zilver en titanium. De ideeën van de klant zijn daarbij vaak het uitgangspunt. Materialen smelten, gieten, solderen en zetten; jij draait er je hand niet voor om. Dit betekent maatwerk leveren, maar uiteraard horen reparaties ook bij je werkzaamheden. Je staat de klant professioneel en met enthousiasme te woord, want het beste werk leveren aan een tevreden klant is altijd je doel. Jij bent bereid net dat beetje extra te doen en kan niet wachten om aan de slag te gaan in ons atelier.

 

Werken bij Atelier Verschoor

Bij Atelier Verschoor gaan we elke dag de uitdaging aan om de wensen en emoties van de klant in een sieraad te verwerken. Een uniek en waardevol juweel, dat een verhaal vertelt. In het atelier maken we de meest uiteenlopende creaties, van strak tot sierlijk en van minimalistisch tot uitbundig. De klant kan ervoor kiezen om van oude sieraden iets geheel nieuws te laten maken of het oude juweel terug te laten komen in een nieuw sieraad.

 

Wat bieden we jou? 

Wanneer je bij ons komt werken, krijg je een contract voor 24 uur per week voor de duur van één jaar (met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd). Het salaris is conform CAO Metaal en techniek Goud- en Zilvernijverheid en ligt, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring, tussen de € 2242 en € 2433 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opbouw van pensioen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Je bent nooit te oud om te leren; wij helpen je graag verder te werken aan je groei en persoonlijke ontwikkeling!

 

Beschik jij over... 

Jij bent de passionele vakman of -vrouw met oog voor details, die sieraden vervaardigt van (edel)metalen en eventueel verrijkt met edelstenen en andere materialen. Je bent gedreven om op creatieve en ambachtelijke manier sieraden te maken. Je werkt secuur en nauwkeurig én beschikt over een goede dosis creativiteit. Je kunt je inleven in de wensen van de klant en bent zowel kunstzinnig als praktisch ingesteld. Bij voorkeur heb je ervaring met 3D tekenen of je staat open om dit te leren. Onder druk gestructureerd en nauwkeurig werken gaat je goed af en je bent op de hoogte van de laatste technieken. Je hebt een representatief voorkomen en een flexibele, initiatiefrijke en enthousiaste instelling.
 

Vertel jouw verhaal
Herken jij jezelf in bovenstaande functie-eisen? Reageer dan direct! Stuur je motivatiebrief en cv naar info@atelierverschoor.com.

Wil je meer informatie? Wij staan je graag te woord! Ook dan kun je mailen naar info@atelierverschoor.com.
Uiteraard ben je ook van harte welkom in het atelier (Sluisplein 2 te Anna Paulowna) of bel ons op: 0223 - 53 41 35.

 

bottom of page